Seriedagene Oslo
 
Seriedagene Oslo logo_25og26 2.png
 
Seriedagene-2018-1920x1080-6.jpg
 
 

Billettsalget til Late Night er i gang!

Onsdag 25.september samler vi et stjernegalleri av serieskapere og skuespillere, samt at vi serverer eksklusive klipp fra kommende serier.

 
Kjell-Simen og Britt Helen fra Parterapi. Foto: NRK

Kjell-Simen og Britt Helen fra Parterapi. Foto: NRK

 
 

Foreløpig program - Late night

 • Møt stjernen bak Parterapi, Kevin Vågenes
  Parterapi kommer med en etterlengtet ny sesong til høsten. Se de ferske klippene og møt serieskaper og skuespiller Kevin Vågenes.

 • Møt Linn Skåber og resten av gjengen fra Best Før
  Linn Skåber tar med seg resten av crewet bak Gullrute-nominerte Best Før til en eksklusiv behind the scenes prat.

 • Premiere!
  Serieprat har på kort tid blitt en av landets største TV-serie-podcaster og er kjent for sine frittalende uttalelser om de hotteste seriene. Møt de live for første gang når de tar pulsen på TV-høsten!

 • Trailorama
  Bli oppdatert på alle høstens serier på 30 minutter! Flere store navn annonseres fortløpende på seriedagene.no og Facebook.

Informasjon

 • Hvor
  Sentrum Scene, Oslo

 • Tid
  25. september
  18:30 - 21:30

 • Priser
  299,- Ordinær pris
  199,- Student, A-kortet, NRK-ansatte, TV2-ansatte og NFI-ansatte

 
 

 

Heimebane på Vega Scene

Takk til alle som var med på Heimebane-arrangementet på Vega Scene 18. mars med visning av to veldig dramatiske episoder og en behind the scenes med mange av skuespillerne samt Vilje og Johan. Følg med på Facebook og her for flere Seriedagene Spesial fremover. Stay tuned!

 
Presenterer-Heimebane-980x480.jpg

Møteplass

Seriedagene Oslo er den viktigste møteplassen for de som står bak norske og nordiske serier og de som elsker seriene som lages. Vår ambisjon er å bringe bransjen sammen til en felles feiring av alt det fantastiske arbeidet som blir gjort i Norge og Norden samt å inspirere gjennom å presentere internasjonale stjerner på programmet.

2019

 Seriedagene Oslo inneholder debatter, foredrag, samtaler med de beste innen sine fagfelt, mesterklasser, work in progress, utveksling av kunnskap og muligheter.

 
 
Seriedagene-2018-1920x1080-5.jpg

Om oss

Seriedagene Oslo ble arrangert for første gang i 2016 og har siden den gang utviklet seg til å bli den viktigste møteplassen for seriebransjen i Skandinavia. Arrangementet er et samarbeid mellom Aftenposten, NRK, TV2 og Norsk Filminstitutt.

Tidligere foredragsholdere og bidragsytere

Skaperen av Friends Marta Kauffman, Breaking Bad-skaper Vince Gilligan, Game of Thrones-regissør Jeremy Podeswa, Bloodline-skaper Todd Kessler, Cecilie Mosli, Kristofer Hivju, Nicolai Cleve-Broch, Ane Dahl Torp, Henriette Steenstrup, Sofia Helin, Josephine Bornebusch, Adam Pålsson, Ingrid Bolsø Berdal, Tobias Santelmann, Jon Øigarden og mange andre

 
Vega Scene. Foto: Johnny Vaet Nordskog

Vega Scene. Foto: Johnny Vaet Nordskog

Festival over to dager

Seriedagene Oslo er en festival over to dager og konferanse hvor TV-serier står i fokus. Festivalen samler kremen av serienerder og folk både foran og bak kamera i TV-bransjen. Velkommen til et arrangement i serienes verden!

Presenterer-Heimebane-980x480.jpg
Presenterer-Heimebane-980x4802.jpg

Du møter noen av Skandinavias mest aktuelle skuespillere, opplever spennende foredrag med flere av TV-bransjens største profiler, ser eksklusive førpremierer av høstens heteste nye TV-serier, og ikke minst får du henge med andre serieentusiaster. 
 
På programmet var det både paneldebatter, sceneintervjuer og foredrag med noen av den nordiske TV-bransjens største profiler. Årets arrangement foregår 25. og 26. september.

Seriedagene (tidl. Nordiske Seriedager) ble arrangert for første gang høsten 2016, og er et samarbeid mellom Aftenposten, NRK, TV2 og Norsk Filminstitutt. Har du spørsmål om årets arrangement? Kontakt Seriedagene Oslo på Facebook eller e-post line.engelsas@schibsted.com.