Juryen

 
21765122_133683787364849_1677953791935417182_n.jpg

Alec Thom

Alec Thom er dramaprodusent i NRK og jobber i dag med sesong 3 av dramaserien 17 for P3. Han har tidligere jobbet med drama og humor I flere roller (bla klipper, utvikler og etterarbeidsansvarlig) og har gjennom serier som LIK MEG, SKAM og Kasim Bæder fått en spisskompetanse på drama rettet mot ung målgruppe. Han har også jobbet med mer tradisjonelt drama som Det Tredje Øyet.

Juryen består av fire personer med ulik bakgrunn fra film og TV industrien, alt fra anmeldere, akademikere og produsenter. Dette blir en variert jury med hver sine unike innblikk og erfaringer fra TV bransjen. Sammen kan de vurdere hvert prosjekt fra flere forskjellige vinkler.

vilde-schanke-sundet-pressebilde.jpg

Vilde Schanke Sundet

Vilde er medieforsker på Universitet i Oslo. Hun har forsket på blant annet, fanbasen til SKAM, streaming og suksess i film- og TV industrier. Hun er også medforfatter på boken TV – en innføring og har bidratt til flere akademiske bøker om tv- og film bransjen.

IMG_0602.jpg

Ingunn Onarheim Bernson

Ingunn jobber som Senior Acquisition Manager i TV 2 med internasjonale programmer, nordisk drama og norsk film som sitt felt. Ingunn er utdannet journalist og har jobbet 13 år i TV 2.

 
Portrett_1.jpg

Ingrid Åbergsjord

Ingrid er TV- og filmanmelder i Aftenposten. Hun har jobbet i avisen i sju år, blant annet med å skrive om barnekultur i Aftenposten Junior. Tidligere har hun vært styremedlem i Bergen internasjonale filmfestival, Bergen filmklubb og Cinemateket i Bergen.