Producer Pool_1920x1080.png

For produsenter

Onsdag 25. september 2019, Vega Scene, Oslo, Kl. 09:00-17:00
Virke Produsentforeningen arrangerer for første gang Producer Pool i samarbeid med Seriedagene Oslo. Dette arrangementet vil være for produsenter som er medlemmer i Virke Produsentforeningen. Her får produsentene en egen arena for å ta opp produsentspesifikke problemstillinger, dele suksesser og utfordringer. Og ikke minst- dere får eksklusiv tilgang på flere av de internasjonale aktørene som kommer på Seriedagenes Industry Day, som stiller hos produsentene for workshops, samtaler og foredrag. Inkludert i billetten er også deltageravgift for Seriedagene Industry Day (Ordinær pris 2150,-)

program

Programmet oppdateres fortløpende og det kan forekomme endringer i tidspunkter.

Tirsdag 24.sep kl.19-22:  Kick off på Oslos tak, hos Aftenposten i Akersgata.

Onsdag 25.sept: kl. 9-17: Producer Pool på Vega Scene

Eksklusivt faglig påfyll for medlemmer i Virke Produsentforeningen! Her er noen smakebiter: Grønn workshop, møte med produsenten av Das Boot, Q & A med Howard Gordon, foredrag og Q & A med Monte Königs om Generasjon Z,  finansieringsprat med Nina Crone, kræsjkurs i musikkrettigheter, og en spennende «dette har jeg lært»-seanse med et utvalg norske produsenter. En unik mulighet til å diskutere fritt med produsentkolleger. Denne dagen vil du ikke gå glipp av! Dagen avsluttes med mingling og middag. Programmet vil bli lansert i sin helhet senere.

Torsdag 26.september 9-17: Seriedagene Oslo Industry Day. En full dag spekket med intervjuer, samtaler, forelesninger, masterclass og mer. Dette er en gyllen mulighet til å fylle på ny kunnskap, holde deg oppdatert på de viktigste temaene i TV bransjen, skaffe nye kontakter og dyrke de du allerede har.

Fra Kl. 17 og utover håper vi du vil bli igjen og slappe av med høstens serie-premierer, få i deg mat og drikke, delta på quiz eller snakke med gamle og nye bekjente. Fra kl.19 blir det DJ, musikk og mingling.

Se hele programmet på https://www.seriedagene.no/industry-day

NB! Begrenset antall billetter. Kjøpte billetter refunderes ikke