Back to All Events

Visning - TWIN. Ny serie fra NRK. Første episode

Se første episode av NRK sitt nye spenningsdrama på Seriedagene.

I TV-serien «Twin» møter vi Erik og Adam (Kristofer Hivju), eneggede tvillingbrødre som lever vidt forskjellige liv. Erik er en frihetsøkende surfeboms, mens Adam driver en blomstrende familiebedrift med Ingrid (Rebekka Nystabakk) og deres to barn.

Når Erik blir innhentet av sin uansvarlige livsstil og mister alt, søker han hjelp hos Adam, men blir brutalt avvist. En krangel blir til en slåsskamp, og når Ingrid forsøker å skille dem forvolder hun Adams død. Det var en ulykke, men ligner et mord. For å redde familien og unngå fengsel, overtaler Ingrid Erik til å overta Adams identitet.

«Twin» er Hivjus første norske prosjekt etter «Game of Thrones», og han spiller ikke bare én, men to roller. Handlingen er satt til Lofoten, hvor hovedopptaket ble gjort i fjor.

Tilbake