Back to All Events

Klimamanifest 2019 - slik skal bransjen bli grønn!

Tv produksjon har et stort klimaavtrykk, og fiksjon og drama er verstinger.  Etter hvert som alvoret har siget inn i oss har også ønsket om å gjøre noe vokst.  I vår kom skuespillerne med sitt klimaopprop og filminstituttet fulgte opp med det første klimaseminaret. Bransjen viste seg overmoden for å ta sin del av ansvaret for å nå klimamålene.

Så hva gjør vi nå helt konkret?  Og ikke minst; hvordan kan vi gjøre mer? Bli med å forme Seriedagenes Klimamanifest! Med blant annet det engelske klima-initiativet Albert som blir med på skype (de flyr selvsagt ikke).

Send inn dine forslag her, så kan du bidra til å gjøre bransjen mer miljøvennlig!

Forslagene som kommer inn blir med i Seriedagenes Klimamanifest.

Moderator: Ivar Køhn

Tilbake