Back to All Events

Ny true Crime: Mannen som falt

Ny true Crime: Mannen som falt
I 1994 falt Jan Wiborg naken baklengs ut av et hotellvindu i København. Politiet konkluderte raskt med selvmord. Men i årene etter har dødsfallet vært gjenstand for stadige spekulasjoner om det var et drap. Wiborgs involvering i striden rundt plasseringen av ny flyplass har blitt trukket frem som mulig motiv som ikke ble etterforsket godt nok. 25 år etter blir saken true crime på Discovery. Tommy Gulliksen (produsent og regissør) og Anne Marte Blindheim (innholdsprodusent) forteller om arbeidet med serien. 

Moderator: Asbjørn Slettmark. 

ENGLISH:
New True Crime: The man who fell.
In 1994 Jan Wilborg fell backwards out of a hotel window in Copenhagen. The police quickly deemed it a suicide but throughout the years many have speculated whether or not his death was actually a murder. Wilberg's involvement with the placement of a new airport has been speculated as possible motive that the police did not thoroughly investigate.

Now Discovery is looking deeper into this twenty-five-year-old cold case in a new true crime series. Tommy Gulliksen (producer and director) and Anne Marte Blindheim (creative content 

producer) give us an insight into the process involved in making the series.

Moderator is Asbjørn Slettmark.

Tilbake

Later Event: September 26
Dramaserien 22.JULI