Back to All Events

Trailerfest - Bli oppdatert på seriehøsten og våren 19/20!

Det kommer mange nye norske serier i høst. Hva er det neste store dramaprosjektet fra Norge? Vi har fått kloa i eksklusive og unike klipp fra kommende serier - direkte fra regissørens hånd. Jakob Berg, kommunikasjonsrådgiver i Norsk Filminstitutt. presenterer nye og spennende prosjekter fra den norske dramascenen. Sesjonen er på engelsk. Fra alle kanaler og plattformer på den norske drama scenen. Denne gleder vi oss til!

English:
Coming next from Norway!
Join us for 20 fresh trailers coming 2019 / 2020. Norwegian drama series have experienced great success in recent years. What will be the next major drama project from Norway? We’ve gotten our hands on exclusive and unique previews from Norway’s next shows – directly from the editors’ room. Jakob Berg - Advisor Norwegian Film Institute, presents new and exciting projects from the Norwegian drama scene.  The session is in English.

TilbakeEarlier Event: September 26
Let's talk about Beforeigners
Later Event: September 26
Julies metode