Back to All Events

Wrapping up Homeland. With showrunner Howard Gordon.

“Endelig en serie som gjør det verdt å sitte inne”, skrev Aftenpostens anmelder om serien da den hadde premiere i 2011. Siden har serien gått sin seiersgang over hele verden og innkassert et titalls Emmyer og Golde Globes. Nå er det bekreftet at sesong 8, som er ventet i slutten av 2019, blir den siste.

Serieskaper og Emmy-vinner for serien, Howard Gordon, vil i et eksklusivt intervju dele av sin kunnskap fra Homeland og andre seriesuksesser som 24, Buffy-Vampyrenes skrekk og X-Files.

Moderatorer: Marte Hedenstad og Sigurd Vik fra Filmpolitiet

Sesjonen er på engelsk


ENGLISH:
“Finally, a series that makes it worthwhile to sit inside” this was the reaction from Aftenposten when Homeland premiered in 2011. Since then Homelands popularity have spanned the globe and won several Emmys and Golden Globes. But after eight years on the air it's finally been confirmed that season 8, which is expected at the end of 2019, will be the last.

In an exclusive interview creator and producer Howard Gordon will share his experience from working on Homeland and several other successful shows such as 24, Buffy the Vampire Slayer and The X-Files.

This session is in English.

TILBAKE