Back to All Events

Slik fylte Heimebane opp tomme tribuner

Sal 2 13.45 - 14.30

Nesten alle fotballscenene i Heimebane ble filmet tilnærmet uten publikum. Likevel bugnet tribunene med engasjerte tilskuere da serien ble vist på NRK. Hva skjedde med klippene fra opptak til ferdig master? Hvordan kan man filme tilskuere i Oslo og få det til å se ut som hvilken som helst fotballstadion? Og har lille Norge virkelig kommet så langt at vi også her kan lage illusjoner som ser helt realistiske ut?

VFX-supervisor Otto Thorbjørnsen fra Stardust Effects forteller deg hvordan VFX kan kutte kostnader, hvordan man kan gi digital regi i klipperommet, og hvordan VFX åpner opp muligheter som før var helt utenkelige. Og ikke minst: Via ett tastetrykk skal han gjøre noe magisk med salen ...

Sesjonen er på norsk.