Back to All Events

En eksklusiv kikk i kulissene til storfilmen om Amundsen

Sal 4 kl 11.00 - 11.45

Get byr på en lett lunsj og en eksklusiv kikk i kulissene til filmen om Roald Amundsen som kommer i februar. Filmen tar for seg livet til en av Norges aller største helter. Han satte Norge på kartet i en periode hvor landet nylig var blitt selvstendig og bygde dermed stolthet for en liten nasjon i en kritisk fase.

Filmen om Amundsen og hans rolle i historien blir et sentralt kapittel i norsk kulturformidling i 2019. Vi får høre fra produsentene bak filmen som vil fortelle om unnfangelsen av hele prosjektet, vise eksklusive bilder fra innspillingen og by på rykende ferske erfaringer fra den norske innholdsbransjen.

På scenen møter vi produksjonsselskapet Motion Blur og produktdirektør Torbjørn Aamodt fra Get.

Sesjonen er på norsk.

Vi gjør oppmerksom på at Get er hovedsponsor av Nordiske Seriedager.

Earlier Event: September 27
Trendwatching med Keld Reinicke
Later Event: September 27
Hvem drepte Birgitte?